L’Ajuntament d’Ares rebutja la censura de les emissions de TV3


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Ares del Maestrat
» dimecres, 22 de febrer de 2011

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha aprovat una moció en la qual manifesta el seu rebuig al tall del senyal de TV3 i la resta de canals de la Corporació Català de Ràdio i Televisió a la Comunitat Valenciana. El consistori de la localitat de l’Alt Maestrat considera que el tall de les emissions dels canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió suposa un atac a la llibertat d’expressió i al pluralisme democràtic.

L’alcalde de la localitat, Francisco Fuentes, ha manifestat que Ares aposta per una televisió sense fronteres perquè tots els mitjans de comunicació puguin sintonitzar al municipi. En aquest sentit ha incidit que TV3 i la resta de canals que es podien sintonitzar permeten educar en la llengua pròpia a les noves generacions.La moció aprovada per l’Ajuntament d’Ares aposta per la Televisió Sense Fronteres, el pluralisme i rebutja la censura.

La moció aprovada en el municipi es farà arribar a la Generalitat Valenciana. Des de l’Ajuntament d’Ares es recorda que des de fa més de 20 anys es pot sintonitzar el canal català a la localitat. Així, s’ha incidit en que suposa un “contrasentit tallar un senyal de televisió quan Internet ofereix l’accés als mitjans de comunicació d’una manera lliure i sense cap tipus de traves”.

El consistori ha fet una crida al seny i el sentit comú perquè es puguin restablir les emissions de TV3 i la resta de canals censurats i que les emissions tinguin cobertura legal a la Comunitat Valenciana i la resta de l’Estat mitjançant les accions corresponents per part del govern autonòmic i de l’Estat.

Més informació: | |