Vall-de-roures celebrarà el Carnaval el 5 de març


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimarts, 22 de febrer de 2011

Vall-de-roures ja està preparant una de les festes més esperades de l’any. El Carnaval de la capital del Matarranya es celebra enguany amb molta festa durant tot el dissabte, 5 de març. El que ja s’ha donat a conéixer és el cartell promocional de la festa, on s’avancen els actes més destacats que es portaran a terme en eixa jornada.

D’aquesta manera, la festa comença a les 16.30 hores amb el Carnaval Infantil. A eixa hora està prevista la concentració de xiquets i xiquetes disfressats a la Plaça d’Espanya. A continuació es farà un passacarrer amenitzat per la xaranga SSP que portarà als joves fins al pabelló municipal. Un cop allí se’ls donarà a berener i podran seguir divertint-se amb l’animació, que arribarà de la ma de Pumba Pumba Pumba Eeeoh! del grup Teatro Indigesto.

La festa continuarà, ja per als més majors, amb una discomòbil, a partir de les 00.30, a la mateixa Plaça d’Espanya on comença hores abans la festa infantil.

L’organització apunta que es reserva el dret de modificar o anular algunes de les activitats previstes per motius tècnics o de força major.

Més informació: | |