Ximo no vol anar a la llista autonòmica després de ser rebutjat per Colomer


comarquesnord.cat, València
» dimarts, 22 de febrer de 2011

Ximo Puig, alcalde de Morella i un dels referents del PSPV-PSOE, pareix ser que ha rebutjat ser inclòs finalment a la llista socialista per a les eleccions autonòmiques després d’haver sigut rebutjat per Colomer, el secretari provincial del partit, ja que no desitja ser la causa de ninguna divisió del partit i que s’ha de tenir “altura de mires” deixant al seu partit “per damunt de les opcions personals”.

Francesc Colomer, en l’elaboració de la llista que fou aprovada divendres per un escàs marge de vots, no incloia ni a Òscar Tena, president del PSPV-PSOE i alcalde de Vilafranca ni a Ximo Puig, alcalde de Morella i referent del partit socialista. Puig no apareixia en la llista socialista autonòmica a pesar de voler-ho 33 assemblees locals, sent el segon amb més propostes per darrere del propi Colomer. Sí estaven a la llista el morellà Ernest Blanch, que ocupa el 3er lloc i el cinctorrà Josep Gisbert, ubicat en 5ena posició.

La llista de Colomer no serà la defintiva, ja que ha de passar per València, on Alarte podria fer modificacions, i també per Madrid. El candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana podria ubicar a Oscar Tena i també va prometre en el seu moment que Puig estaria. Però Colomer a apuntat a que no admetrà modificacions i amenaçava en dimitir. Puig, en aquests moments, podria estar disposat a esperar al 2012 i anar a la llista al Congrès.

Més informació: | | | | |

/span> comentaris

  1. Per fi Ximo Puig, després de 51 anys començarà a treballar. La vertat és que no és molt bona època, però pot acabar els estudis o entrar a treballar a l’ajuntament de Morella, que m’imagino que en ell no tindrà cap problema.
    O se’n va a Madrid el 2012? Renunciarà també a ser alcalde? ERNESTO BLANCH FOR PRESIDENT (de moment ja li ha birlat el puesto a les Corts Valencianes).

  2. Un comentari molt apropiat per a una jornada com el 23F. Una mostra de ‘talante’ menyspreant al nostre alcalde (de tots els morellans) que va ser escollit per ampla majoria en unes eleccions democràtiques. Els ‘neo-fatxes globals’ que cantava Lluís Llach també tenen seguidors per ací. ‘Ja no calen els pronunciamientos’, però la gent no és tonta.

  3. No he menyspreat a ningú, l’únic que ha insultat has sigut tu, dient-me neo-fatxa. VIVA LA DEMOCRÀCIA!!!

  4. ‘no he menyspreat a ningú’ ??? viva la demagògia!