Lledó acollirà el pròxim 6 de març la 6ena Trobada Comarcal de Dones del Matarranya


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Lledó
» divendres, 25 de febrer de 2011

Lo pròxim diumenge 6 de març se celebrarà a Lledó la Trobada Comarcal de Dones del Matarranya, organitzada per l’Àrea de Serveis a les Persones de la Comarca del Matarranya. La Trobada Comarcal de Dones se celebre des de fa 6 anys, i, des dels seus inicis, ha estat un èxit pel que fa a participació de dones. Los objectius de la Trobada Comarcal de Dones són principalment posar en relleu la importància de la dona en la societat.

» Dia de convivència
Altres objectius són passar un dia de convivència entre les dones de la comarca i posar en contacte a les diferents associacions i agrupacions femenines del Matarranya, per intercanviar idees i algunes experiències. Entre les diferents activitats que acollirà la Trobada Comarcal de Dones, hi haurà una exposició de mantons, que ha estat organitzada per l’Associació Cultural Santa Rosa, així com una de fotografies que fa una retrospectiva de les fotos que s’han presentat en els últims anys al concurs ‘Valors del Matarranya’.

Pel que fa a les activitats d’entreteniment, hi haurà una actuació per la tarda que anirà a càrrec de les persones que han participat als cursos de monòlegs i improvisació teatral que organitze cada any el Departament de Cultura de la Comarca, durant les Jornades Culturals del Matarranya. A més, les dones apuntades als cursos de gimnàstica que organitze cada any lo Departament d’Esports de la Comarca, oferiran una exhibició de ball.

Més informació: |