Els socialistes morellans remodelen la web a tres mesos per a la cita electoral


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 26 de febrer de 2011

Desprès de quasi 5 anys en la xarxa de xarxes, “els socialistes morellans posem avui en funcionament una nova imatge i una nova estructura a la web amb l’objectiu de fer-la més participativa, dinàmica i més propera”, expliquen des del partit.

El web, que ja està accessible des d’avui, anirà agafant forma de cada a les eleccions. “No cal dir que encara estem fent retocs i millores i el que és més important: esperem les vostres opinions i comentaris per millorar-la”, apunten.

Entre les novetats es troba el lema “Programa Obert”, que, en forma de secció, servirà per a “fer aplegar les vostres propostes de cara al Programa Electoral per a les eleccions municipals del mes de maig”. No s’obliden de la polèmica pel tancament de TV3, on s’anuncien que “penjarem les últimes notícies sobre aquest tema i us oferirem els millors vídeos del que s’ha emès durant els últims dies al TV3, 33”, a més en “a fons” avances que “tractarem, com diu el seu títol, diversos temes rellevants per a la nostra ciutat”

Des dels socialistes morellans apunten que “ens pots trobar també en Facebook i Twitter”. Des d’aquestes xarxes socials es va fer ja l’anunci que Ximo Puig tornava a ser elegit com a candidat a l’alcaldia de Morella.

» Enllaç: http://www.pspvmorella.net

Més informació: | | |