Exhibició amb victòria del Vilafranca ‘A’ de frontennis i derrota dels juvenils en futbol


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 26 de febrer de 2011

L’esport a Vilafranca comptava amb diferents esdeveniments en la jornada de dissabte. El més destacat, la partida de frontennis de Divisió d’Honor al Frontó Municipal entre el Vilafranca ‘A’ i La Vilavella’A’, dos conjunts situats a la zona mitjana-alta de la classificació. Els visitants van militar l’any passat a la categoría superior, Divisió Territorial.

Victòria contundent del Vilafranca ‘A’ per 3-0 en un gran recital dels integrants de l’equip. El Vilavella ‘A’ entregava una partida al no poder-se desplaçar una de les parelles i els vilafranquins no van perdonar a les altres dues. Pedro Marín i Sergio Ferrer s’imposaven amb claredat als seus adversaris per 30-20 i a la darrera partida, Diego Tena i Alonso Roqueta derrotaven als de La Vilavella en un gran recital per 30-21. Amb aquest important resultat de 3-0 el Vilafranca ‘A’ aconsegueix donar un pas important per lluitar per les cinc primeres possicions de la lliga. L’objectiu de l’equip, un any més, és el de mantenir la categoría, fet que pareix assolit i en estos moments lluita per ser la gran revelació de la temporada.

» C.F. Vilafranca juvenil
El C.F. Vilafranca juvenil ha perdut per 5-0 front el Benicàssim ‘B’, líder de la 3ª Regional Juvenil. Difícil compromís per a l’equip d’Àlex Tena al Camp Municipal Torre San Vicente de Benicàssim, després d’haver aconseguit a les darreres setmanes tres empats a 1 consecutius. Aquesta eixida s’afrontava sabent que era quasi impossible puntuar al camp del primer classificat i a més amb un equip amb un Vilafranca amb baixes per sanció i lesió. Els juvenils de Vilafranca han intentat plantar cara, però la superioritat del Benicàssim ‘B’ s’ha posat de manifest des del primer minut de joc i el 5-0 final demostra el potencial del líder.

Més informació: |