15.000 persones protesten a Castelló per haver-se quedat sense senyal de TV3



comarquesnord.cat, Castelló
» dissabte, 26 de febrer de 2011

Des de que el passat dijous 17 de febrer la Generalitat Valenciana va obligar a tallar l’emissió de TV3 al País Valencià les manifestacions d’indignació de la població s’han anat succeïnt. Si la passada setmana era la Plaça de Santa Clara de Castelló la que concentrava als indignats per aquesta acció, aquest dissabte la concentració s’ha iniciat a la popular zona de La Farola per tal de demanar poder tonar a veure el tercer canal que va començar a emetre en aquest territori, ja fa 27 anys.

Amb un to que barreja la reivindicació amb la festa, al haver-hi animació durant el recorregut de la mateixa, no s’han deixat d’escoltar els més diversos i ocurrents lemes per tal de corejar d’una forma unànim la protesta. Els propis organitzadors afirmen a que són milers de persones les que es manifesten i asseguren que s’ha produit un “rècord d’assistència”, barrejant-se dades de “milers” de manifestants. Diaris digitals com vilaweb.cat asseguren que són 15.000 els participants. El recorregut ha sigut retransmés en directe per twitter a través de #sensesenyal, sent claus les xarxes socials per a la seua difusió.

» La solució no es trobarà a la reunió amb Mas
El govern valencià ja ha advertit que el tema de TV3 no està destacat en el llistat de punts que tractaran pròximament el president valencià, Francesc Camps i el català, Artur Mas, al considerar-lo de poca importància, alhora que, des de València, es remarca que Catalunya està fent “demagògia” del tall de TV3.

Més informació: | | |