El Cinctorrà empata a La Jana en un partit que va mèreixer guanyar

comarquesnord.cat,
» diumenge, 27 de febrer de 2011

La Jana i el C.E. Cinctorrà empataven a 1 gol al Camp de les Cometes de La Jana en un encontre en el que els visitants van fer mèrits més que suficients per aconseguir la victòria, ja que van estavellar 4 balons al pal i disposarien de moltes ocasions per sentenciar. Partit marcat per el fort vent que bufaria al nord de Castelló durant tot el diumenge.

El C.E. Cinctorrà presentava novament moltes baixes per al partit, encara que els locals només tenien dos jugadors a la banqueta. Molt de vent a La Jana en un partit que a la primera part dominaria el conjunt local, que tenia el vent a favor. El baló li durava poc al Cinctorrà, ja que La Jana el recuperava ràpidament a la zona central del terreny de joc. Malgrat aquest fet, el Cinctorrà inauguraria el marcador al minut 20, fent el 0-1 per mediació d’Iván Roda que amb la cama esquerra superava al porter de La Jana. Una primera part que continuaria amb un fortissim vent i sense massa oportunitats. Al descans 0-1 per als de Cinctorres.

A la reanudació el Cinctorrà va jugar amb el vent a favor i controlaria prou bé el partit, creant diferents oportunitats per a sentenciar-lo. Iván Roda va disposar d’una claríssima la segon pal després d’un bon centre de Mampel. El propi Iván va tenir un altra, rematant de cap al travesser i Mampel també es trobava amb el travesser en un llançament de falta. Domini absolut i moltes ocassions per al Cinctorrà.

Al minut 70, La Jana aconseguiria el gol de l’empat (1-1) i a més el vent va deixar de bufar a la recta final del partit. La Jana es van vindre un poc amunt i intentant fer jugades per a marcar. En una d’elles estavellaria un baló al pal. Als darrers 5 minuts el Cinctorrà va disposar de tres clares ocasions per a marcar, dos d’elles molt clares amb un just ajustat de David i un altre baló al pal de Fran. Al final, La Jana 1 Cinctorrà 1, en un partit que el Cinctorrà va fer molts mèrits per guanyar-lo.