El Cretense goleja al Pena-roja (5-0); el Valderrobres empata (1-1) amb Calanda; el Calaceit perd (0-2) contra el Chiprana

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 27 de febrer de 2011

Lo Valderrobres va sumar este cap de setmana lo tercer empat consecutiu (1-1) a casa i baixe fins la setena posició. Durant la 25ena jornada, los de Manuel Bel se van enfrontar a un Calanda que va saber jugar contra el vent i li va posar les coses molt difícils als locals. De fet, i tot i que l’àrbitre va anular un gol legal (segons va defensar l’entrenador del Valderrobres) als de casa, Bel va considerar de just lo resultat. Lo Valderrobres se va avançar al partit i va arribar al descans amb avantatge. De cara a la segona part, amb lo vent a favor, pensaven que el partit se podie guanyar. Però el Calanda, acostumat a jugar amb vent, va saber controlar al rival i va empatar. Fins i tot va poder emportar-se el partit, ja que va tindre ocasions per fer-ho. Al final, però, lo resultat se va firmar amb unes taules que no satisfan ni al Valderrobres ni al Calanda. Amb este empat, lo Valderrobres baixe fins la 7ena posició, a 14 punts del líder, però a només 3 punts del 3er classificat.

Lo Cretense se va emportar el derbi del Matarranya d’este cap de setmana després de golejar (5-0) al Pena-roja. Los jugadors de Queretes van haver d’esperar a la segona part, quan van tindre el vent a favor, per a sentenciar el partit. De fet, tots los gols van arribar als últims 45 minuts de partit, i amb una defensa visitant que va donar moltes facilitats. Sergi Manero, jugador del Cretense, va destacar que “el resultat és molt important”, sobretot perquè es trenque a casa una dinàmica negativa i a la vegada se sumen 6 punts consecutius. Pel que fa al desenvolupament del partit, Manero va destacar que la primera part pràcticament se va tirar a la bassura, ja que “el Cretense no va genera ocasions i el Pena-roja no va aprofitar el vent a favor”. En canvi, a la segona part se va veure espectacle, amb un Cretense llençat a l’atac i amb cinc gols a favor. Amb esta victòria, lo Cretense sume 24 punts i se situe a només 4 del Sástago. Lo pròxim cap de setmana, lo Cretense viatge a Torrecilla.

La cara negativa del derbi del Matarranya d’este cap de setmana la va donar el Pena-roja, que va veure com lo Cretense lo golejave (5-0). Poques o cap ocasions de gol va generar l’equip entrenat per Jose de Laris, que va mostrar una cara totalment diferent a la de les últimes jornades. De fet, lo tècnic del Pena-roja va destacar que “quan estàvem als vestidors al descans, la cara que feien los jugadors donave a entendre que estàvem perdent de golejada”. En canvi, va ser al llarg de la segona part quan van arribar tots los gols. En alguns d’ells, la defensa del Pena-roja no va estar encertada i va donar moltes facilitats als davanters del Cretense, que veien com jugada rere jugada engrandien lo marcador. Laris va definir lo partit contra el Cretense com lo pitjor de la temporada i va destacar que cal oblidar-se prompte del partit i treballar de cara a la pròxima jornada, on lo Pena-roja rep a Samper i on s’ha de guanyar sí o sí.

Lo Calaceit va perdre este cap de setmana davant del Chiprana (0-2) i encadene molts mesos sense sumar un punt. Pel que fa al partit, David Insa, membre de la Junta Directiva del Calaceit, se va mostrar “molt content” per la resposta de l’equip. “Vam traure un equip de circumstàncies. Com aquell que diu, estàvem 11 justets, però los que estaven van eixir a donar-ho tot”. De fet, degut a les baixes i a les sancions, lo cos tècnic del Calaceit va formar un 11 totalment diferent, amb jugadors que no acostumen a tindre tants minuts com “los teòrics titulars”. Però degut a l’esforç que van mostrar al camp, Insa no descarte que de cara a les pròximes jornades hi hagi novetats a l’equip titular. Esta primera prova de foc se jugarà al camp de l’Alcanyís B, un equip que se situe a la 12ena posició. Allí, l’equip del Matarranya intentarà donar la sorpresa i donar una alegria a l’afició, que fa temps que se resisteix a celebrar una victòria.

Més informació: | | |