El Vilafranca empata amb un rival amb 10 jugadors



comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 27 de febrer de 2011

El C.F. Vilafranca i la U.E. Atzeneta empataven a 0 gols en partit disputat al Camp del Serrito en un encontre en el que els visitants van jugar tot el partit amb 10 jugadors. Els de Francis Roig van fer mèrits per endur-se la victòria amb tres bones ocasions a la primera part i uns 20 minuts finals a la desesperada en els que van disposar de diverses oportunitats. L’Atzeneta va inquietar molt poc la porteria de Víctor i Joan, el seu davanter més perillós ho intentaria a la primera part sense massa èxit, encara que va estavellar un baló al pal als darrers minuts de l’encontre.

Partit disputat amb molt de vent i fred al Camp del Serrito de Vilafranca, dominat principalment pel conjunt local, encara que amb les idees poc clares durant els 90 minuts. L’Atzeneta, amb 10 jugadors, va plantar una defensa seria i intentava crear perill per mediació de Joan, encara que durant la primera part no van tenir massa oportunitats. El Vilafranca durant els primers 45 minuts va tenir tres arribades clares a la porteria de l’Atzeneta. En una d’elles un defensa traia el baló quasi de la línia de gol, en un altra el porter visitant li feia una bona parada a Jordi i en la tercera, Pablo llançava el baló fora en una bona internada a l’àrea.

A la reanudació, el joc no millorava i es podria dir que es va veure un partit fluix al Serrito. El Vilafranca intentava aproximar-se a la porteria de l’Atzeneta, però amb poques oportunitats. L’Atzeneta, que per diferents motius només comptava amb 10 jugadors, es trobava còmode al camp i donava per bó el resultat, donades les circumstàncies. L’emoció arribaria a la recta final del partit amb un Vilafranca llançat a l’atac i buscant el gol de la victòria, que al final no arribaria.

Els instants finals van ser de moltes accions dins de l’àrea de l’Atzeneta. Jordi ho va intentar varies vegades. Javi en jugades internant-se a l’àrea també creava perill o Loras buscant balons per alt. Román s’internava per la part dreta de l’atac però les seues jugades eren allunyades per la defensa o atrapades pel porter i fins i tot el defensa Raúl engaltava un xut a lafrontal que es perdia per damunt del travesser. Entre totes les accions cal destacar un més que possible penal comés sobre Loras, del que l’àrbitre, Ojeda Antequera es va desentender. Al final, empat a 0 entre Vilafranca i Atzeneta en un fluix espectacle al Camp Municipal del Serrito.

» resultat
» CF Vilafranca 0-0 UE Atzeneta

» alineació
» CFVilafranca: Víctor, Raúl, Héctor, Miquel, Toni, Javi, Santos, Bayot, Raúl Monfort, Sales i Jordi. També van jugar Pablo, Loras, Román i Prats.

Més informació: |