Dos pilots de Vilafranca per a la Panda Raid 2011 a terres africanes


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 28 de febrer de 2011

Els germans Alfonso i Guillermo Roig, de Vilafranca, participen des del dimecres 2 de març a la ‘Panda Raid 2011’ que tindrà lloc a terres africanes, concretament al 20110227_pandaraid_450x450Marroc i Algèria. A les darreres setmanes els pilots de Vilafranca han intensificat el seu treball amb el Seat Panda per tenir-ho tot a punt per a la prova, que arrancarà dimecres des de Madrid.

Certament, la transformació del vehicle per a la competició ha estat important i internament han canviat quasi totes les peces del Seat Panda. Externament també es poden apreciar a simple vista les millores realitzades al cotxe, ja no només pels colors roig i blanc amb els que ha estat pintat, sinò també pels utensilis amb els que l’han equipat. Els germans Roig han aconseguit guanyar espai a la part davantera, on aniran ubicats i també al ‘maletero’ per donar cabuda a l’equipatge que portaran a l’expedició i els 15 quilograms de material escolar que l’organització obliga a portar en cada vehicle i que serà repartit per diferents escoles del Marroc.

En aquesta edició de la ‘Panda Raid’ participen un total de 50 vehicles, quantitat màxima que accepta l’organització. Alfonso i Guillermo Roig coneixen a alguns participants que també es desplaçen des de la provincia de Castelló, com és el cas d’un pilots de Cabanes. Actualment no coneixen com seran les diferents etapes pel Marroc i Algèria ja que l’organització els informa dels recorreguts el mateix dia de l’etapa.

Els germans Roig son membres del Club Ferralla de Vilafranca i aquesta serà la seua tercera experiència per terres africanes. Cal recordar que l’any passat uns quants integrants del Ferralla van estar a Àfrica en una expedició amb vehicles 4×4.

Més informació: