El Grup de Dones de Vilafranca presenta la programació del Dia de la Dona

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 28 de febrer de 2011 .
Etiquetes: , ,

El Grup de Dones de Vilafranca, ha donat a conèixer la programació d’actes per celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora, que te lloc el 8 de març. Al calendari d’activitats trobem, un any més, conferències, projeccions cinematogràfiques, exposicions i com no el tradicional sopar al Parador de Festes, que enguany serà el dissabte 12 de març.

El primer dels actes tindrà lloc el dimecres 2 de març amb la xerrada ‘Com cuidar-se per a cuidar” i continuaran tota la setmana. Durant el cap de setmana del dies 12 i 13 de març es podrà visitar l’exposició de Bolillos, Pintura en vidre i fotos d’activitats de l’entitat durant el 2010. Al Centre Parroquial en horari de 11 a 13,30 hores i de 18 a 20 hores el dissabte i el mateix horari pel matí en la jornada del diumenge.

. Programació 
. Dimecres 2 de març. 19h. Conferència a la Casa Social. “Com cuidar-se per cuidar” amb Verónica Martínez i Àngela Honrubia.
. Diumenge 6 de març. 11h. Missa per al Grup de Dones de Vilafranca.
. Divendres 11 de març. 22h. Projecció d’una pel·lícula al Video Club.
. Dissabte 12 de març. 21h. Sopar de germanor i festa amb moltes sorpreses i regals al Parador de Festes de Vilafranca. Actuació musical.

Més informació: | |