Ximo Puig, destaca que “totes les institucions han de prioritzar la lluita contra la crisi i a favor de l’ocupació”


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 28 de febrer de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, destaca que “totes les institucions han de prioritzar, absolutament, la lluita contra la crisi i a favor de les polítiques que redunden en la creació d’ocupació”. El primer edil ha assenyalat aquesta qüestió i, altres com, les polítiques actives de formació, la cultura de l’emprenedor o el paper del local, en el dia en què s’inaugura el nou centre CEDES de Morella.

Respecte a aquest nou Centre de Desenvolupament Econòmic, Puig afirma que “el camí per a lluitar contra la desocupació són iniciatives en què les administracions actuen conjuntament per un mateix objectiu”. L’alcalde també apunta que “el centre facilitarà la formació, que és la clau del futur i l’emprenedurisme”.
Ximo Puig ha volgut ressaltar “el paper que té el caràcter local a l’hora d’actuar directament sobre l’economia; des del local es pot abordar millor esta situació de lluita contra la crisi”.

L’alcalde també ha recordat que en la jornada d’avui es reunix el grup de treball, creat fa un any per l’Ajuntament i que integra a totes les àrees municipals. Puig afirma que “la primera prioritat de l’acció de govern local és que els morellans i morellanes tinguen treball. Per damunt de qui siguen les competències, eixa és la nostra preocupació principal”. Per això, l’edil assenyala que el grup actua cap a tres vessants distintes: les polítiques actives, la intermediació i la promoció de l’empresa, el mercat laboral i la formació.

Més informació: |