El mes de març portarà “Primos” al cinema de Morella


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 1 de març de 2011

El cinema continua aquest mes de març al Teatre Municipal de Morella amb una sèrie de pel·lícules d’una temàtica variada que va del drama fins a la comèdia per satisfer els gusts dels espectadors de la comarca.

Serà el diumenge 27 quan arribe un dels èxits de taquilla de les darreres setmanes. Primos, protagonitzada per Quim Gutiérrez, Raul Arévalo i Adrian Lastra conta una divertida història. A Diego li ha deixat la seva núvia plantat en l’altar. Els seus cosins, Julián i José Miguel, decideixen portar-li-ho a les festes del poble on estiuejaven de petits. Un cap de setmana festiu per oblidar i, sobretot, intentar recuperar al seu amor d’adolescència, Martina. A grans mals, grans borratxeres.

L’animació arribarà el 13 de març de la mà de Disney. Enredados és una comèdia musical plena d’acció —i pèl, molt pèl— sobre una xica anomenada Rapunzel que té una cabellera de 21 metres de llarg. Ella és una princesa que va ser robada als seus pares quan era un bebè i tancada en una torre. Ara és ja una adolescent molt imaginativa i decidida que aconsegueix escapar del seu tancament amb l’ajuda d’un bandit encantador, Flynn. Aquest duo es veurà embarcat en una divertida fugida plena d’aventura, emoció i humor.

El cicle es completa amb Planes para mañana, un drama relacionat amb el dia de la dona que es projectarà el 6 de març i También la lluvia, que, el 20 de març, portarà a la pantalla a Luis Tosar en aquesta producció d’Iciar Bollaín.

Més informació: | |