Morella celebrarà Carnestoltes els dies 11 i 12 de març


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 1 de març de 2011

Morella es prepara per a viure les seues festes de Carnestoltes, els dies 11 i 12 de març. Com ja és habitual, aquesta celebració s’emmarca dins de la Quaresma i compta amb una gran participació popular. Entre la Festa del Pijama de la primera nit i les desfilades, més de 1000 persones viuen aquesta peculiar celebració.

El regidor de festes, Rhamsés Ripollés, destaca “la implicació de distints empresaris privats i associacions, que han col·laborat en l’organització de les festes”. Així, la discoteca Bisgargis, el Pub i el Dadà, han organitzat distintes activitats per a la jornada del divendres, immerses en la Festa del Pijama. També, l’AMPA i Morella Jove han adquirit gran protagonisme en l’elaboració del programa. El Carnestoltes també s’està notant en les reserves de turisme rural, les quals es comencen a animar i es preveu un bon cap de setmana.

El nucli fort de les activitats tindran lloc el dissabte a la vesprada. Els festejos s’inicien amb la desfilada infantil, des de la Plaça Colom fins a l’Espai Firal. Allí, als jóvens els espera un parc infantil, amb distintes activitats a realitzar i el berenar.

Això és l’aperitiu a l’acte que congrega a un nombre més gran de persones. Es tracta de la gran desfilada de disfresses. Des de la Plaça de Sant Miquel fins al final del Carrer Blasc d’Alagó, els protagonistes mostren el seu vestuari.

Més informació: | |