3000 racions de fideuà al recinte del Carnaval de Vinaròs



comarquesnord.cat, Vinaròs
» dimecres, 2 de març de 2011

El Carnaval de Vinaròs va repartir aquest dimarts més 3000 racions de fideuà enmig d’una multitud de gent que es va concentrar en el recinte del carnestoltes per la cita culinària organitzada per la Comissió Organitzadora del Carnval (COC).

Després d’un dilluns tranquil, l’endemà el recinte del carnestoltes, on es troben els casals de les 31 comparses i la carpa de festes, es va tornar a omplir d’ambient festiu per a aquest esdeveniment gastronòmic. La preparació del plat mariner va ser a càrrec d’un equip de persones del Club Gastronòmic Vinaròs que des de mitja tarda van estar treballant en la preparació de diversos paellons de fideuà als quals no els faltava de res. Com és costum, del repartiment es van encarregar les 31 reines del carnestoltes d’aquest any.

A més de les racions de guisat, cada comensal podia recollir a més, una mica d’all i ol i beguda. Com a novetat, anit després de la festa de les comparses que aquest any celebren el seu aniversari, es va celebrar l’I Concurs de Karaoke Inter-Comparses enmig d’un gran ambient musical i coloristes. El primer premi va ser per a la comparsa *Penya Barça, el segon per a Centre Aragonés i el tercer guardó per Els Dormilons.

Aquesta nit se celebrarà la festa dels anys 70, 80 i 90 i a dos quarts d’onze la tradicional batalla de confeti en la carpa multiusos de Fora Forat. A les onze la carpa del carnestoltes acollirà la festa New&Remember a càrrec dels Dj’s Vinu i Scaker.

D’altra banda, l’alcalde de Vinaròs Jordi Romeu valorava positivament el primer cap de setmana de carnestoltes i va destacar l’excel·lent acolliment de la gala de reines. Romeu també va destacar la participació dels *comparseros i quantes persones es van sumar a la festa, “així com el treball que aquesta realitzant la COC”.

Més informació: |