Ares sofreix el major robatori que es recorda


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Ares del Maestrat
» dimecres, 2 de març de 2011

Els lladres han tornat a passar per la nostra comarca. La matinada del dilluns al dimarts, el poble d’Ares va ser el focus d’acció d’una onada de robatoris com mai s’havien enregistrat en la població.

Van entrar a l’Ajuntament, a les oficines del Portmader, a l’antiga presó, al bar del poble, a varies vivendes privades i altres tantes de turisme rural. El botí es va composar de maquinària agrícola, dos compressors, material municipal, radials, un ordinador i una tele, entre d’altres objectes, i diners en metàl·lic.

No obstant les malifetes per emportar-se açò van suposar pèrdues molt més quantioses, que encara s’estan avaluant. Portes, persianes, ferradures i reixes van ser trencades per poder accedir als edificis. En tot, el més valuós que es van emportar, com sol passar sempre quant actuen a algun dels nostres pobles, va ser la nostra tranquil·litat.

Van actuar de matinada, i aprofitant que el poble dormia van fer el que van voler. Les pertinents denuncies ja han estat interposades a la Guàrdia Civil.

Més informació: