El secretari autonòmic de Benestar Social visita les obres de la Residència de Vilafranca



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 2 de març de 2011

El Secretari Autonòmic de Benestar Social, Joaquín Martinez visitava aquest dimecres les obres de construcció de la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca i veure la seua evolució. A l’acte estava prevista la presència de la Consellera de Benestar Social, Angèlica Such que al final no ha estat possible per una indisposició. El Delegat del Consell a la provincia de Castelló, Joaquín Borrás i el Diputat Provincial, Joaquín Puig, han acompanyat a Martínez en aquesta visita a Vilafranca.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena i diversos Regidors de l’Ajuntament han rebut al Secretari Autonòmic a les Sales Gòtiques de l’Antic Ajuntament on ha signat al llibre d’honor del consistori. Al Saló de Plens s’ha realitzat la roda de premsa per als mitjans de comunicació, destacant-se tant per part d’Óscar Tena com de Joaquín Martínez “la importància d’un obra d’aquestes característiques per a Vilafranca i el paper de coordinació entre institucions, per a que construccions de tal magnitut puguen ser una realitat”.

Cal destacar que la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca compten amb una ajuda de 4 milions d’euros per part del Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya i amb l’aportació del Plan Confianza de la Generalitat Valenciana, motiu d’aquesta visita, que ascendeix a 239.000 euros.

La visita del Secretari Autonòmic de Benestar Social, Joaquín Martínez continuava a l’obra en qüestió on ha pogut observar de primera ma, l’evolució dels treballs. La part del Centre de Dia ja es troba molt avançada i a les darreres setmanes s’han realitzat els treballs d’encofrat a la part de la Residència. L’empresa Becsa és l’encarregada de dur endavant aquesta important obra i compta amb la subcontractació d’una empresa de construcció de Vilafranca que també està treballant a la mateixa. L’obra compta actualment amb uns 25 operaris, dels quals més de la meitat son vilafranquins.

Més informació: | | |