Ximo Puig diu a Ràdio 9 que la seua prioritat és tornar a ser alcalde de Morella



comarquesnord.cat, València
» dimecres, 2 de març de 2011

Ximo Puig ha passat aquest dimecres pels micròfons de Ràdio 9, la ràdio pública valenciana, per parlar de la situació de la Comunitat Valenciana en general i dels socialistes valencians en particular.

El diputat provincial assegura que “hem d’estar tots centrats en l’ocupació i aportar per millorar una situació dramàtica per als valencians” i que aquesta ha estat una “legislatura perduda perquè la Generalitat no ha estat capaç de prioritzar aquesta qüestió, que no pots estar només d’un partit”, aportat una solució que, al seu entrendre passa per “un acord al respecte” entre les forces polítiques. Puig assegura que “els polítics hem de mirar als ulls dels ciutadans i vore que tenim que possar per davant de tot l’ocupació”.

Respecte a la situació PSPV, Puig afirma que “el partit té moltes cares i no és el millor moment per la crisi econòmica” que dificulta al govern central socialista, admetent que això els podria passar factura en les locals i autonòmiques. Encara així creu que “els resultats seran molt millors per al partit socialista del que es puga pensar”, a pesar de les enquestes. Puig diu tindre com a prioritat tornar “a ser alcalde de Morella”, trobar “certa incomunicació” amb Francesc Colomer, amb qui assegura tindre una “bona relació”.

Portaveu adjunt del grup socialista a les Corts, que deixarà l’escó després de tres legislatures -el que qualifica “d’irrellevant”- aprofitava l’ocasió per promocionar Morella, lloc on convida a anar “a passejar” a pesar del fred, aconsellant un “bon abric” per a fer-ho. L’àudio ha estat recollit per la web dels socialistes morellans.

Més informació: | | | |