El Grup d’Acció Local editarà un butlletí mensual sobre formació al Baix Aragó


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Matarranya
» divendres, 5 de març de 2011

El Grup d’Acció Local Baix Aragó-Matarranya (juntament amb els del Baix Aragó-Casp, Maestrat i Andorra-Serra d’Arcs) editarà cada mes un butlletí on donarà a conèixer el calendari i la planificació de cursos formatius que s’oferton al Baix Aragó històric. En concret, este butlletí serà de caràcter digital, i estarà disponible a partir de la primera setmana de cada mes a través de la plana web del Grup d’Acció Local (http://www.omezyma.es) o el seu enllaç al Facebook.

Esta decisió se va prendre a la mesa de treball, formació i dinamització empresarial, on se busquen alternatives formatives en estos moments de crisi. La mesa, que se va celebrar el passat dijous 24 de febrer, va comptar amb la participació dels agents socials i econòmics del territori que treballen en matèria de formació i treball, com ara associacions empresarials, sindicats de treballadors, centres educatius de formació professional, o el director provincial del INAEM.

La tècnica de cooperació del Grup d’Acció Local Baix Aragó-Matarranya, Virgina Cardona, va destacar que la mesa va concloure que “s’han d’establir unes fórmules de coordinació entre natres perquè la formació flueixi”, de tal forma que “la gent que busque feina o formació tingue la informació al seu abast d’una forma clara, concisa i ràpida”. D’esta forma, este butlletí recopilarà tots aquells cursos formatius que, de ben segur, poden interessar als veïns d’estes comarques.

Pel que fa al diagnòstic i a la demanda formativa amb la que es trobe el Grup d’Acció Local Baix Aragó-Matarranya, Virginia Cardona va apuntar que “mos estem adonant que en gestió empresarial pot ser anem una mica coixos”. De fet, gairebé tots los emprenedors, les micro-pymes i autònoms tenen una assessoria que els gestione els comptes. Per això, “creim que cal planificar cursos d’estes temàtiques per controlar com tenim econòmicament l’empresa i com anticipar-nos als problemes”.

Més informació: |