Vilafranca vol construir naus industrials junt a la Marie-Claire


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 4 de març de 2011

L’Ajuntament de Vilafranca ha arribat a un acord amb els propietaris d’uns terrenys rústics amb catalogació industrial, situats junt a la fàbrica de Marie-Claire amb la intenció d’urbanitzar-los per a la construcció de naus i magatzems industrials. La difícil situació per la que travessa l’empresa propietària dels terrenys on s’ha de construir el Polígon Industrial i l’actual situació d’incertesa existent amb aquest respecte, han dut a l’Ajuntament de Vilafranca a prendre aquesta decisió, tenint en compte la demanda que hi ha en aquesta matèria.

Els terrenys que adquirirà l’Ajuntament es troben junt a la factoría principal de Marie-Claire al municipi i compten amb la catalogació de terreny industrial del planejament urbà del municipi aprovat en 1991 i que continua vigent. Ara, s’està a l’espera d’efectuar l’operació i les signatures pertinents per a que els terrenys passen a ser de propietat municipal. A més, s’està treballant per part de l’Arquitecta municipal en la distribució dels diferents magatzems que podrien tenir cabuda en aquesta finca.

L’Ajuntament pretén agilitzar el màxim possible tots els tràmits, ja que es compta amb uns quants interessats en poder traslladar els seus negocis a aquesta nova zona industrial del municipi.

Més informació: