Cretense i Pena-roja resolen els seus partits amb victòria, el Valderrobres deixa escapar un partit que tenia guanyat i el Calaceit cau a Alcanyís

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 06 de març de 2011

Lo Valderrobres CD va perdre este cap de setmana per la mínima (1-2) davant de l’Sportin i sume ja quatre jornades jugades a casa sense conèixer la victòria. Una setmana mes, lo Valderrobres va deixar escapar la victòria a les acaballes del partit. En concret, i davant de l’Sportin, “se va fer un bon partit”, va reconèixer Manuel Bel, tècnic del Valderrobres. Però els minuts finals van ser claus perquè els tres punts marxaren cap a Alcanyís. Los locals se van avançar a la primera part, se’n van anar al descans guanyant i el marcador no es va equilibrar fins als darrers quinze minuts. A més, se va tocar la pilota, se va controlar al rival i se van tindre ocasions. En canvi, l’Sportin va aconseguir empatar el partit cap al final del partit, trencant un fora de joc (l’afició va defensar que el davanter estave en fora de joc) i marcant sol davant del porter. I en els últims minuts, los jugadors visitants van traure ràpidament una falta mentre els locals protestaven a l’àrbitre. Amb esta derrota, l’equip del Matarranya se quede a la 7ena posició, i se trobe a sis punts de l’Híjar, tercer classificat.

Lo Cretense va sumar este cap de setmana la tercera victòria consecutiva i continue sumant punts per corregir l’irregular inici de temporada. De fet, l’equip de Queretes ha sumat los 9 punts que ha disputat després de la jornada que va tindre de descans i poc a poc està agafant a rivals directes com ara el Sástago, Lécera, Alcanyís B i Albalate. La victòria davant del Torrecilla (0-2) “es molt important a nivell moral”, va apuntar lo jugador del Cretense, Sergi Manero. “Vam eixir donant-li la iniciativa al Torrecilla, però mos vam avançar molt prompte”. De fet, lo (0-1) va arribar al primer minut. Tot i això, lo partit “se va jugar al límit fins que es va aconseguir lo (0-2)”, ja que el Cretense va jugar des del minut 30 de la primera part amb 10 jugadors. Manero va remarcar que la victòria “és una gran injecció de moral. Mos hem recuperat, s’havie de solucionar lo joc dels últims partits i los resultats, de moment, surten”. De cara a la pròxima jornada, lo Cretense jugarà a casa contra el Sástago, lo rival per sobre que té més a prop.

Lo Pena-roja va esborrar este cap de setmana la mala imatge donava a Queretes i va guanyar (2-0) el seu partit contra el Samper de Calanda. Lo rival se va presentar a l’estadi de Les Planes amb només 10 jugadores i no va generar cap ocasió en tot lo partit. Per contra, lo Pena-roja va eixir a guanyar el partit però amb un objectiu molt clar: “jugar a futbol i tocar molt la pilota”, va apuntar Jose de Laris, tècnic del Pena-roja. De fet, los jugadors del Pena-roja van eixir amb esta mentalitat i així es va veure reflectit al partit. Se va tocar molt la pilota, se van generar moltes ocasions de gol i el públic va veure bon futbol. Laris va destacar que la forma de joc també la va agrair el rival, que es va veure superat en tot moment, però on lo Pena-roja va generar futbol i ocasions tocant la pilota i no se va buscar la goleja a contraatacs i pilotes llargues com acostuma a ser habitual. Amb esta victòria, lo Pena-roja sume ja 16 punts (5 menys que tota la temporada passada) i se situe a només 3 punts del Valdealgorfa. Durant la jornada 27, lo Pena-roja tindrà partit de descans.

Dura derrota del Calaceit al camp de l’Alcanyís B (6-2) en un partit on lo representant del Calaceit i membre de la Junta Directiva, David Insa, va destacar que el marcador no s’ajuste a lo que va ser el partit. “A la primera part, l’àrbitre se va carregar el partit”, va apuntar Insa, qui va defensar que un resultat just hagués estat una diferència de gols per la mínima. Insa va defensar que el Calaceit se va veure perjudicat per decisions arbitrals, que va arribar al descans amb una contundent derrota (3-0). Lo primer gol, precedit per una colzada a un jugador del Calaceit; lo segon gol va arribar de penal, però precedit d’una falta al defensa; i el tercer, amb posició de fora de joc de dos jugadors rivals; tot això segons lo portaveu del Calaceit. A la segona part, en canvi, lo Calaceit se va refer i va fer dos gols, que tot i que de cara al resultat no serveixen de gaire, sí s’ho valen per moralitzar a l’equip. Lo Calaceit se manté a la 18ena posició amb només 8 punts. Lo pròxim cap de setmana, lo Calaceit jugue a casa davant de l’Albalate, on espere trencar la mala ratxa de 16 derrotes consecutives.

Més informació: | | |