L’Aplec ja té samarreta oficial


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Herbers
» dimarts, 7 de març de 2011

L’Aplec dels Ports, la festa comarcal per excel·lència va complint els passos necessaris per tal d’omplir de reivindicacions i actes festius el darrer cap de setmana de juliol. La cita, que enguany està organitzada des d’Herberts, ja ha donat a conèixer un dels elements que marquen que la cita està cada vegada més a prop.

Després de la presentació del cartell, el guanyador del qual és Ivan Rodriguez i Piquer, un jove dissenyador de la Mata. A partir d’aquesta proposta visual, cada any s’elaboren diversos materials promocionals -o de marxandatge, com es diu ara- que tenen una doble funció: per una banda ajuden a promocionar la festa per tot arreu i, per altra, també serveix com a font de finançament de les activitats que tindran lloc del 29 al 31 de juliol de 2011 a Herbers. La samarreta, un dels elements que des de fa anys no falta cada Aplec, ja s’ha donat a conéixer mitjançant les xarses socials i estarà a la venda pròximament.

» La gran festa
L’Aplec és la gran festa de la comarca dels Ports, que es celebra el darrer cap de setmana de juliol en un poble diferent, seguint una roda que porta tres dies festius i reivindicatius a pràcticament tots els municipis dels Ports.

Més informació: