Vilafranca vol aprovar aquest dijous una moció per demanar tornar a veure TV3


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 9 de març de 2011

Els Pressupostos Generals de Vilafranca per a l’exercici 2011 estan previstos que s’aproven aquest dijous en sessió plenària. Uns comptes pressupostaris que ascendiran a 2.602.865,2 euros que contemplen prioritzar els recursos existents, sense deixar d’apostar per les polítiques socials i el foment de l’ocupació. Els comptes municipals seran austers incidint en la inversió per a acabar obres que estan en marxa. Entre els projectes més destacats que inclouen els pressupostos estan l’adquisició dels terrenys de zona industrial i la seua posterior urbanització, les fases que resten de la piscina climatitzada i la seua energia geotèrmica, actuacions del futur centre de dia, així com importants intervencions en col·lectors com el del carrer Serra Brusca.

Els comptes redueixen partides de personal i despesa corrent i es mantenen les ajudes i el suport a les associacions culturals i esportives com estaven en l’anterior exercici. Un altre projecte important de la localitat, la Residència de la 3a Edat, compta amb l’ajuda de 4 milions d’euros del Govern d’Espanya. Aquest dissabte la Ministra de Sanitat, Leire Pajín, visitarà l’evolució de les obres.

D’altra banda, en la sessió plenària es debatrà sobre una moció a favor de les emissions de TV3. Vilafranca es va quedar sense l’emissió del canal autonòmic al mateix temps que Castelló ja que arreplegava el senyal del repetidor del Bartolo. El descontent a la localitat s’ha plasmat amb la creació de la plataforma ‘Volem Tv3 a Vilafranca’ que dissabte passat va reunir a més de 200 persones de totes les edats malgrat el fred en una concentració. A més, es revisarà la població existent en el municipi a 1 de gener de 2011 que ascendeix a 2.540 habitants, 19 més que en 2010, entre altres punts del dia.

Més informació: