Vilafranca aprova uns pressuposts “inversors, però austers”

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 10 de març de 2011 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dijous el seu ple ordinari corresponent al mes de març, en el que entre altres qüestions, s’aprovaven els pressupostos que han de regir l’activitat del consistori durant l’exercici 2011. Uns pressupostos inversors, però austers, segons manifestava l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, que han patit retalls en moltes partides, i que ascendeix als 2.602.000 euros, però que aposten per concloure les obres que s’estan realitzant al municipi i recolzen el treball de les associacions del municipi amb les ajudes habituals i que no han patit cap modificació. Els pressupostos generals del 2011 eren aprovats amb els vots favorables del grup socialista i l’abstenció del representant del Partit Popular.

A la sessió també s’aprovava el cens d’habitants amb data d’1 de Gener de 2011 i que ascendeix a la xifra de 2.550 habitants.

L’Ajuntament de Vilafranca informava així mateix de l’escrit enviat per la Conselleria d’Agricultura al voltant del funcionament de l’Oficina Agrària del municipi. La Generalitat, en principi, no es planteja fer variacions ja que considera que s’està donant un servei adeqüat als agricultors i ramaders.

En aquesta sessió plenària també es presentava una moció del Grup Socialista contra el tall d’emissions de TV3 a Vilafranca i que era aprovada per unanimitat. Amb ella es dona suport a les reivindicacions presentades per les plataformes existents com ‘Volem TV3 a Vilafranca’ o ‘Els Ports en moviment’

En un altre dels punts de la sessió, es presentava un altra moció per part del Grup Socialista al voltant del servei de fisioteràpia promés pel Conseller de Sanitat, Manuel Cervera, i que a dia d’avui no s’ha fet efectiu. L’Alcalde de Vilafranca es reunia fa un temps amb el Conseller per tractar aquest tema i l’ampliació del servei SAMU. Amb la moció, es torna a demanar un altra reunió amb Manuel Cervera.

Amb les seccions dels decrets de l’Alcaldia, el despatx extraordinari i els precs i preguntes es posava el punt i final a la sessió del mes de març.

. Vídeo . El Plenari de març a Vilafranca

Més informació: | |