El Cinctorrà perd a Vilafamés en un partit boig i ple de gols

comarquesnord.cat, Vilafamés
» diumenge, 13 de març de 2011

El C.E. Cinctorrà caia derrotat per 5 gols a 3 en la seua visita al Camp de l’Estepar de Vilafamés on s’enfrontava amb el Vilafamés ‘B’. Els locals van ser superiors i eren capaços de remuntar el 0-2 favorable al Cinctorrà, aconseguit als 20 primers minuts de partit.

Partit boig i amb molts gols en el que el C.E. Cinctorrà no va estar massa afortunat. Recta inicial molt bona de l’equip de Dani Blanch, que dominaria en tot moment la situació i aconseguiria posar-se 0-2 al marcador als 20 primers minuts de partit. Fran inauguraria el marcador i poc després, Iván Roda aconseguia el 0-2 a favor del C.E. Cinctorrà. El Vilafamés ‘B’ va reaccionar i aprofitava un ‘despiste’ en el llançament d’una falta per fer l’1 a 2 al minut 35 i empataria al darrer minut de la primera part, aprofitant un error de marcatges en un llançament de banda. Al descans, 2-2 al marcador.

Al primer minut de la reanudació, el Vilafamés ‘B’ marcaria el 3-2, aprofitant un rebot dins de l’àrea cinctorrana. Xut des de fora sense massa perill, que ‘despeja’ Ricardo i el rebot cau als peus d’un davanter local que avança als seus al marcador. El Cinctorrà no es rendia i al minut 60, Mampel marcava el 3-3 en un perfecte xut creuat i tornaven així les esperançes del Cinctorrà en aquest partit. Però l’alegría només duraría 5 minuts, ja que al 65 el Vilafamés ‘B’ marcava de penal el 4-3. Clar penal que el Vilafamés ‘B’ transformava per avançar-se de nou al marcador. A la recta final del partit el C.E. Cinctorrà un intentava de debò, buscant novament l’empat que no arribaria i els locals en molt d’ofici, van saber aguantar. Al final, en un contraatac, el Vilafamés ‘B’ marcaria el 5-3 definitiu.