El Grup de Dones de Vilafranca celebra el 8 de Març

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 13 de març de 2011 .
Etiquetes: ,

El Grup de Dones de Vilafranca celebrava el gruix de les activitats de les Jornades Internacionals de la Dona durant aquest cap de setmana. El divendres per la nit tenia lloc al Video Club de Vilafranca la projecció de la pel·lícula ‘Nacidas para Sufrir’, que congragaria a moltes sòcies de l’entitat.

El dissabte, l’activitat s’iniciaria amb la recepció a la Ministra de Sanitat, Leire Pajín junt a la imatge de ‘La Planxadora’. Allí, les membres de la Junta Directiva del Grup de Dones van poder departir una miqueta amb Leire Pajín i la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Ana Botella, que van dipositar unes roses als peus de l’escultura. La Ministra de Sanitat va ser nomenada Sòcia d’Honor del Grup de Dones.

Per la nit, el Parador de Festes albergava el Sopar de Germanor i la Festa anual del Grup de Dones. Més de 300 dones es donaven cita en aquesta activitat, marcada per un Tablao Flamenco i amb les membres de la Junta vestides de sevillanes. El Grup Melody, completaria l’actuació musical d’aquesta nit de festa.

Les activitats del Grup de Dones en aquestes jornades del 8 de Març s’han marcat per la participació en cadascun dels actes organitzats amb molt bona resposta per part de les sòcies.

A més, al Saló del Centre Parroquial es podia visitar durant tot el cap de setmana una exposició referent als treballs realitzats als cursets programats per l’associació durant l’any 2010. Bolillos, pintura en vidre, fotografies i també imatges dels viatges que l’associació ha dut a terme durant l’ultim any, eren visitats per centenars de persones durant el dissabte i el diumenge. A més, les sòcies participants en totes aquestes activitats cedien les seues obres per a que es puguera realitzar la exposició.

Més informació: |