David Vives guanya l’última carrera de la Copa Multicaja i acaba quart a la general




comarquesnord.cat, Valdealgorfa
» dilluns, 14 de març de 2011

David Vives, atleta de Pena-roja, va pujar al més alt del podi en l’última prova de la Copa Multicaja de Cross que es va celebrar el passat diumenge 13 de març a Valdealgorfa. Lo corredor cadet del Matarranya se va fer amb una cursa que va dominar des d’un inici i on se va sentir molt còmode en tot moment. Vives va explicar que “estic molt content perquè va ser una carrera molt bonica. Vaig anar molt bé durant tot lo recorregut. Anàvem tots en grup, però quan quedave un quilòmetre i mig vaig apretar una mica més i vaig anar deixant” a la resta de corredors.

Gràcies a estes primer triomf aconseguit a Valdealgorfa, Vives ha acabat finalment a la 4a posició de la Copa Multicaja. Tot i els bons resultats que ha tret a les diferents proves disputades, Vives ja va reconèixer fa unes setmanes que serie molt difícil pujar al podi final, ja que ell va començar tard la competició i es va perdre un parell de proves. Tot i això, l’atleta de Pena-roja va destacar que “estic molt content”, ja que després d’acabar en segona posició en dos proves, ha pujat a lo més alt del podi en esta última.

A banda de la Copa Multicaja de Cross, David Vives també va participar ara fa unes setmanes al Campionat Provincial de Cross celebrat a Montalbán, on va quedar primer. “Va ser una prova molt forta, d’una distància de cinc quilòmetres, i amb rivals més durs”. Los 15 primers corredors van saltar al Campionat d’Aragó de Cross, que se va celebrar a Alcanyís, i on David Vives va arribar a meta en quarta posició. Amb este resultat, Vives va superar el tall que el permetrà competir lo 28 de març al Campionat d’Espanya de camp a través que se celebre a La Morgal – Llanera (Astúries).

Vives va destacar que “físicament estic molt millor que quan vaig començar a córrer”, i que després de córrer distàncies de 5,5 quilòmetres en algunes proves “ja sé dosificar millor les forces, ja sé quan és millor estirar, com aguantar i com fer millor la carrera”. De cara al Campionat d’Espanya de camp a través, David Vives s’ha posat lo repte de quedar entre els 50 millors. I de cara a la pròxima temporada, Vives té previst repetir experiència al cross. Això sí, lo pròxim any Vives farà el salt a la categoria juvenil, on les distàncies de cada prova s’allarguen fins als 8 quilòmetres.