Així és el nou aquarterament de la Guàrdia Civil a Morella



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 14 de març de 2011

El director general de la Policia i de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez, ha presidit en el matí d’avui l’acte d’inauguració de la nova caserna de la Guàrdia Civil a Morella (Castelló). En l’acte ha estat acompanyat per la Delegada del Govern a Castelló, Ana Botella Gómez, el General Cap de la Zona de València, Cristóbal Santandreu Ferrer, i l’Alcalde de l’Ajuntament de Morella, Joaquín Puig.

Les noves instal·lacions, que el seu cost total ascendeix a 1.579.093 euros, compten amb dependències oficials i habitatges per als Guàrdies Civils i les seves famílies. El projecte ha estat sufragat per la Guàrdia Civil i l’obra amb càrrec als pressupostos del Pla-I.

El solar on s’erigeix el nou aquarterament ha estat cedit per l’Ajuntament de la localitat i té una superfície total de 3.012,56 m2 i amb una superfície edificada d’1.139,6 m2, dels quals 196,32 m2 són per a dependències oficials i 680 per als habitatges.

Es compon de dues edificacions en les quals se situen les dependències oficials i vuit habitatges per al personal allí destinat. Així mateix disposa d’un garatge cobert per a vehicles oficials, mentre que els habitatges compten amb un lloc d’estacionament per al personal resident.

El quarter de Morella té una plantilla de 9 components per a una demarcació que abasta 13 termes municipals i 4 pedanies amb un total de 4000 habitants.

Més informació: | |