3’4 milions d’euros per a la reindustrialització del Territori del Sènia



comarquesnord.cat, Castelló
» dimarts, 15 de març de 2011

El Consell de Ministres ha donat el vist i plau a la transferència de 3’4 milions d’euros en forma de recolzament industrial al territori de la Taula del Sénia.
El subdelegat del govern a Castelló, Antoni Lorenzo, ha explicat que el Govern d’Espanya ha transferit en els dos darrers anys 91 milions d’euros a la província de Castelló per a regenerar el seu teixit industrial. Aquestes quantitats corresponen als programes de reindustrialització i a les convocatòries d’ajudes a la competitivitat dels sectors industrials estratègics.

En el marc d’aquestes convocatòries per als territoris de la Mancomunitat de la Taula del Sènia aplegaran enguany 3’4 milions d’euros. D’aquestes subvencions es beneficien els Ajuntaments de Morella i Vinaròs així com 5 empreses de Benicarló, 4 de Vinaròs, 2 de Morella, 1 de Càlig, 1 de la Jana, i 1 de Traiguera.
El subdelegat del govern destacava que “totes aquestes ajudes del govern tenen com objectiu regenerar el teixit industrial , preparar-lo per a un nou temps que està per vindre, i en aquest context, serà important ser competitiu i tenir capacitat d’innovació, generar talent, per a fer possible un futur de progres sostenible per a la nostra economia”

Més informació: |