El CEDES de Morella acull una jornada pel Dia de la Dona

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 15 de març de 2011 .
Etiquetes: ,

El recent inaugurat CEDES de Morella va obrir les seues portes per acollir una jornada al voltant del Dia Internacional de la Dona. Es va tractar d’una de les actuacions que proposa aquest nou centre dins de la seua àrea de Igualtat. Durant el matí es va celebrar una reunió amb Agents de Desenvolupament Local de la comarca per tal de prendre una presa de contacte i anar perfilant treballs en l’àrea de influència del CEDES de Morella amb la perspectiva de gènere com a eix. Per altra banda, per la vesprada es portava a terme una trobada amb representants del Grup de Dones Els Ports, Infodona i el consistori de Morella per parlar sobre que pretén l’àrea de igualtat del CEDES i commemorar el Dia Internacional de la Dona en el seu centenari. L’encarregada de donar les xerrades va ser Ana Portal Nieto, del CEDES d’Albocàsser, que s’encarrega de l’àrea de igualtat.

Les conclusions de la jornada van ser positives ja que s’ha obert “una línia important de treball en l’àrea del CEDES de Morella al voltant de la igualtat” apuntava Portal. D’aquesta manera, “s’intentarà unir forces per aconseguir poder actuar amb més coneixement de la situació, així com mitjançant comunicacions poder saber experiències per maximitzar els resultats” comentava la tècnic d’igualtats dels CEDES.

La igualtat de gènere forma part dels objectius del centre de desenvolupament i dinamització social i econòmic que proposa el CEDES, així com servir de recolzament i d’ajuda. Així, es segueix endavant per la “dinamització de les persones i organitzacions cap a una cultura on aspectes com la igualtat, la qualitat i el respecte a la diversitat siguen claus en la gestió integral de qualsevol entitat” com s’apunta des del CEDES.

Més informació: |