La Diputació invertirà enguany en les carreteres de Ràfels i La Portellada i de Valljunquera



comarquesnord.cat, Matarranya
» dimecres, 16 de març de 2011

La carretera de Valljunquera i la que uneix Ràfels amb La Portellada seran dos de les línies de la xarxa viària que es veuran beneficiades pels Plans Provincials de la Diputació de Teruel per a este 2011. Estes inversions han estat aprovades en l’últim plenari extraordinari de la Diputació de Teruel, on se va aprovar un important conjunt d’inversions en infraestructures locals que s’eleven als vuit milions d’euros i que afavoriran lo desenvolupament sostenible al medi rural.

Se tracte d’actuacions previstes en dos Plans provincials a dur a terme este 2011. Per un costat està lo Pla de Cooperació a les Obres i Serveis (POS 2011) i per una altra, lo Pla de Millora de la Xarxa Viària Local. En concret, les obres a la xarxa viària local suposen un import total de 970.000 euros i seran finançades al 50% pel Ministeri d’Administracions Públiques, i el 50% restant a càrrec de la Diputació Provincial de Teruel.

Entre estes obres, hi trobem la millora de la carretera TE-V-3003, que és aquella que connecte lo municipi de Valljunquera amb la N-420, i que tindrà una inversió de 180.000 euros en esta tercera fase. A més, la carretera TE-V-8401, que passe per La Sorollera, tindrà una inversió de 200.000 euros. Finalment, la Diputació Provincial de Teruel destinarà una partida de 140.000 euros a la via TE-V-3005, que és aquella que connecte La Portellada amb Ràfels.

Tal i com va aprovar el plenari de la Diputació, los plans provincials desplegats a través del Pla de Cooperació a les Obres i Serveis (POS 2011) i el Pla de Millora de la Xarxa Viària Local estaran dotats amb un pressupost global de gairebé 8 milions d’euros i suposaran la realització de 132 obres. Pel que fa al finançament de les obres incloses al PS 2011, hi trobem la pavimentació de l’Avinguda de la Hispanitat de Valderrobres, una inversió xifrada en 115.130 euros.

Més informació: | |