El Matarranya edita una Guia Musical amb tots els grups de la comarca


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dijous, 17 de març de 2011

Lo passat divendres 11 de març, la seu de la Comarca del Matarranya va acollir la Guia Musical “Sons de la Terra”, un llibre-disc on apareixen les diferents propostes musicals i grups de música que hi ha a la comarca. Un total de 11 formacions de diferents localitats del Matarranya formen part d’esta guia que està formada per un llibret on s’explique la història, l’estil, així com la trajectòria de cadascuna de les bandes (a més d’oferir la forma de contactar amb cada una de les agrupacions).

Lo llibret va acompanyat d’un disc recopilatori on apareixen 18 cançons inèdites, totes elles made in Matarranya. Los participants a este disc han aportat dos cançons no publicades, a excepció dels Subatomic i Rakel, que només mos aporten un tema. Arcaden, per la seua banda, no ha posat cap cançó degut al poc temps que porte la banda. Entre els grups participants trobarem també algunes bandes consolidades i que ja tenen disc propi, com Los Draps, Temps al Temps, Txirigol o Ya Babé.

Lo projecte impulsat pel Departament de Joventut comarcal i recolzat per la gran majoria de músics matarranyencs té com a principal objectiu la promoció i la difusió de la música moderna realitzada en el Matarranya. D’esta manera, unes 300 guies seran enviades gratuïtament a les administracions locals, comarcals, associacions culturals i col·lectius musicals de tot Aragó, així com de Catalunya i del País València. 

Lo disc que acompanye esta guia, gravat als Estudis Aleatoria de Queretes, s’ha editat sota el segell Creative Commons, per la qual cosa el podeu descarregar gratuïta i legalment a través d’internet.

» http://scur.cat/4BMZ7N

Més informació: |