El Pla Municipal de Renovació Urbana continua executant-se a Xiva, Ortells i la Pobleta


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 18 de març de 2011

El Pla Municipal de Renovació Urbana continua executant-se a Xiva, Ortells i la Pobleta, municipis que depenen administrativament de Morella. La inversió serà de 90.000 euros, amb càrrec als Plans Provincials i s’aconseguiran millores en distints carrers o instal·lacions. Les actuacions es van aprovar en les reunions de veïns de cada localitat.

El regidor d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, explicava que “el Pla Municipal de Renovació Urbana ha inclòs diverses actuacions de renovació de carrers a Xiva en els últims anys, que tenen la seua continuïtat, ara, amb l’obra del carrer Tossa”. En els últims anys, s’han renovat els principals vials de la localitat, a més que es continua duent a terme la millora de les carreteres cap a Morella i Ortells.

Pel que fa a Ortells, Ripollés afirma que “dins del Pla de Renovació Urbana afrontem l’última fase de la millora de l’entorn urbà de la localitat”. Després de sis anys en els què s’ha treballat en aquesta part externa, enguany es finalitzarà l’obra del mirador i es comptarà amb una zona d’aparcament un passeig.

Finalment, a la Pobleta es milloraran les antigues escoles, rehabilitant l’edifici i dotant-lo de les instal·lacions i infraestructures necessàries perquè es puguen dur a terme reunions o activitats destinades a l’oci.

Les empreses que estan duent a terme cada una de les obres de les distintes localitats són de Morella.

Més informació: | | | |