Torredarques remodela el seu parc infantil


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Torredarques
» divendres, 18 de març de 2011

L’Ajuntament de Torredarques ha substituït los antics ‘colúmpios’ que hi havie al parc infantil del municipi i n’ha posat de nous, adaptant-los a la normativa vigent. Aprofitant estos treballs, també s’ha arrancat l’antic formigó i s’ha posat un terra tovet, de tal forma que en cas de que algun xiquet caigue o tropeço, no se faigue tant de mal. D’esta forma, Torredarques ha finalitzat la remodelació de tota la zona esportiva i d’oci amb la que compte la vila.

I és que si anys enrere se van fer les piscines noves i se va cobrir el pavelló de futbito, en los últims mesos s’ha procedit a la substitució del parc infantil i a la creació d’una zona de passeig al voltant del barranquet. En este sentit, l’alcalde de Torredarques, Luis Ángel Giner, va destacar que “ara la gent té un puesto curiós per on passejar que cride l’atenció perquè veus baixar l’aigua”. Per la seua banda, los xiquets del poble ja poden gaudir dels nous jocs infantils del parc.

La substitució d’estos jocs i la remodelació del parc infantil ha suposat una inversió d’uns 12.000 euros, una quantitat que ha estat finançada a través de fons del Govern d’Aragó i també del Fons Feader de la Diputació Provincial. Aprofitant la substitució dels jocs infantils, també se va procedir a posar un terra tovet. “Posar el terra de goma no ere la despesa més important. Los colúmpios ja assumeixen un cost molt gran. Però ara ja ho tenim tot adaptat, amb uns acabats molt bons i molt resistents a la intempèrie”.

Més informació: |