Els juvenils de Els Ports guanyen al Torreblanca

comarquesnord.cat,
» di, de març de 2011

Triomf molt treballat del Renomar front al Torreblanca, equip que abans del partit estava a sols un punt de l’equip dels Ports. Partit pendent del cap de setmana del Carnaval de Vinaròs que es disputava el passat dissabte amb alta presència de públic i bon ambient a la Fàbrica de Giner de Morella. El temps va acompanyar, excepte el vent que a la primera part va deixar ratxes moderades tenint-lo en contra el conjunt local. L’inici va estar molt igualat, sense que cap dels dos equips agafara la iniciativa.

A pesar del vent, el Renomar va ser el conjunt que més ganes va ficar per intentar crear joc i oportunitats, però costava massa i es va veure poc futbol. El que es va tenir controlat en tot moment va ser el marc defés per Christian, molt segur blocant tots els balons. Els Ports no va patir en la primera meitat, mentre que en l’aspecte ofensiu es van crear algunes accions de perill però sense claredat a l’hora de definir. Els dos conjunts es tenien molt respecte, aplegant al descans amb empat a zero al marcador.

A la segona meitat, el Renomar agafaria clarament la iniciativa, sobretot en la primera fase en la que va estar molt actiu en totes les facetes. Fruit de la concentració amb la que van eixir a la represa es van anar produïnt accions de perill. Als 15 minuts, una molt bona jugada deixava en bona possició de xut a Josema que no perdonava per obrir el marcador. La celebració va estar a l’altura de la importància que tenia eixe gol que finalment seria definitiu. La mitja hora restant el Renomar va saber aguantar molt bé, però va faltar sentenciar a pesar de les ocasions que es van tenir. La incertesa al resultat va deixar alguns moments de nerviosisme i algun esglai per part dels visitants.

Al final 1-0 amb mitja ‘bronca’ al final per una duríssima entrada d’un jugador del Torreblanca. Victòria dels Ports que consolida a l’equip a la zona alta de la classificació, ara en tercer lloc, però en una bona posició per intentar lluitar per l’ascens de categoria. El partit corresponent a aquest dissabte front al Traiguera s’ha ajornat al Dijous Sant.