Tres equips lluitaran en set jornades per pujar a Primera: Sporting Benicarló, Peníscola i Morella FC


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 19 de març de 2011

Cap de setmana de treva en la intensa Segona Regional que estem vivint aquesta temporada 2010-2011. El calendari de la Federació Valenciana de Futbol és capritxós i aquest diumenge no hi ha lliga per la celebració de les Falles i sí hi hauran jornades els caps de setmana de Magdalena, festivitat que congrega a molta gent d’arreu de la província. Per la seua banda, el gruix del futbol base té jornada normal i descansarà a la Magdalena.

Tres equips lluitaran en les set jornades restants per pujar a Primera Regional: Sporting Benicarló, Peníscola i un dels equips de la comarca dels Ports, el Morella FC. Després de la disputa de la 23a jornada, la zona alta encara s’ha ficat més interessant i atapeïda. El Peníscola punxava en el seu desplaçament a Atzeneta, mentre que els de Benicarló i Morella van fer els deures guanyant els seus respectius partits. Així, el Sporting és el nou líder amb 55 punts, els mateixos que els peníscolans. Per diferència de gols, els benicarlandos ocupen el primer lloc. Per la seua banda, els morellans estan a tan sols un punt dels dos primers, amb 54 punts al seu caseller. Resten 21 punts per disputar-se i pot passar qualsevol cosa.

Seran claus els partits que enfrontaran entre sí als tres conjunts. En aquest aspecte, el Sporting ha de jugar front als altres dos. Una de les dates a tenir en compte serà el 10 d’abril, a falta de cinc jornades, el Morella visitarà el camp del Sporting Benicarló. Un resultat positiu dels morellans, victòria o empat, ficaria molt bé les coses. Una derrota complicaria la situació, però no seria definitiva pel que s’està veient esta temporada. De totes formes, el fonamental és que el Morella jugui amb intensitat tots els partits perquè qualsevol rival és important i pot ser jutge d’aquesta lliga.

L’altra data clau serà el 8 de maig, penúltima jornada de lliga en la que s’enfrontaran Peníscola i Sporting Benicarló. El Morella també tindrà un rival complicat amb la visita del Rossell. Dos jornades abans, el 17 d’abril, els morellans jugaran front al Cinctorrà en un derbi comarcal que sempre és especial i molt obert.

La propera jornada, primer diumenge de Magdalena, 27 de març, el Morella jugarà a les 20 hores al camp del Vinromà. Pel que fa al Peníscola i al Sporting Benicarló, jugaran a l’horari oficial, les 16.30h. front al Platges d’Alcossebre i el Salsadella respectivament. Els dos companys de viatge del Morella en la lluita per l’ascens jugaran la jornada 24 com a locals. Tot un món per disputar-se amb el somni dels morellans de pujar per segona vegada en la seua història a Primera Regional.

» Calendari que els queda als tres conjunts que lluiten per l’ascens:

» SPORTING BENICARLÓ
» J.24 – 27 març – Salsadella (local)
» J.25 – 3 abril – Benassal (visitant)
» J.26 – 10 abril – Morella (local)
» J.27 – 17 abril – Atzeneta (visitant)
» J.28 – 1 maig – Platges d’Alcossebre (local)
» J.29 – 8 maig – Peníscola (visitant)
» J.30 – 15 maig – Tírig (local)

» PENÍSCOLA
» J.24 – 27 març – Platges d’Alcossebre (local)
» J.25 – 3 abril – Vilafranca (visitant)
» J.26 – 10 abril – Tírig (visitant)
» J.27 – 17 abril – Vinromà (local)
» J.28 – 1 maig – Alcalá B (visitant)
» J.29 – 8 maig – Sporting Benicarló (local)
» J.30 – 15 maig – Esportiu Cinctorrà (visitant)

» MORELLA FC
» J.24 – 27 març – Vinromà (visitant)
» J.25 – 3 abril – Alcalá B (local)
» J.26 – 10 abril – Sporting Benicarló (visitant)
» J.27 – 17 abril – Esportiu Cinctorrà (local)
» J.28 – 1 maig – La Jana (visitant)
» J.29 – 8 maig – Rossell (local)
» J.30 – 15 maig – Vilafamés B (visitant)

Més informació: