David Millán fa un segon lloc a Estadilla i continua líder a la categoria TR1


comarquesnord.cat, Estadilla
» dilluns, 21 de març de 2011

David Millán va aconseguir una segona posició a la tercera prova del Campionat d’Aragó de Trial, disputada a Estadilla (a prop de Barbastre) lo diumenge 20 de març, amb la qual continue líder de la categoria TR1. De fet, va ser una prova molt disputada, ja que Millán i el guanyador, en este cas Jordi Sanjuan (Mequinensa), van empatar a punts. Tot i això, l’acumulació de zeros al llarg de la jornada van fer que finalment lo pilot del Matarranya acabés en segona posició.

Per la seua banda, lo també pilot del Matarranya Sergio Puyo no va poder assistir a la tercera prova del Campionat d’Aragó de Trial i es despenge de la lluita pel liderat. Fins ara, Puyo havie aconseguit una segona posició a San Vicente (Osca) i un tercer lloc a Muel, empatant així a punts amb lo segon classificat, Jordi Sanjuan. En canvi, la victòria del de Mequinensa a Estadilla i la no assistència del de Valderrobres fan que Puyo se quedo ara un poc més allunyat.

Per la seua banda, la prova celebrada a Estadilla també va comptar amb la presència dels pilots del Matarranya Mario Micolau (que debute a la categoria de TR2) i d’Alejandro Millán, debutant també a la categoria TR4. Micolau va aconseguir una 14ena posició, mentre que Millán va quedar 8è a la seua categoria. De cara al cap de setmana del 27 de març, a Eivissa se celebrarà una nova prova del Campionat d’Espanya de Trial on s’ha assegurat la presència de David Millán. A la setmana següent també hi haurà prova de Bike Trial.

Més informació: |