La CHE licita la construcció d’un edifici d’explotació de la conca del Matarranya a Maella


comarquesnord.cat, Maella
» dimecres, 23 de març de 2011

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) ha licitat lo projecte de construcció de l’edifici d’explotació en la Conca del Matarranya, al terme municipal de Maella (Saragossa) per un import de 362.002 euros. L’edifici de nova planta se localitzarà al carrer Nonasp, 4, en una zona urbana de Maella molt pròxima al riu. Lo seu objectiu és allotjar un espai per als regants de la Comarca i oficines per a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.

En concret, la construcció constarà de dos plantes. La zona per a ús dels regants, la planta baixa, acollirà una sala àmplia de doble ús (sala d’actes i sala de reunions) que es dividirà amb un envà mòbil, lavabos, el garatge amb accés directe des del carrer i l’escala. La planta primera, destinada a les oficines de l’Organisme, estarà formada per dos despatxos, un arxiu i lavabos.

Esta obra se sume a altres actuacions ja concloses a la zona, en concret als termes municipals de Nonasp, Maella, Favara i Massalió per a la restitució territorial per les repercussions i afeccions causades per la derivació dels cabals del riu Matarranya i la construcció de les basses de la Vall Comuna i La Trapa. Estos treballs de condicionament ambiental i paisatgístic, de camins i noves conduccions per a regadius, a més de millores en la canonada de la Vall Comuna i a les dos preses, ha suposat una inversió de 1.700.000 euros.

Més informació: | |