La unió de la Carrerola i el polígon de La Freixneda podria estar per Setmana Santa


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, La Freixneda
» dijous, 24 de març de 2011

Les obres de connexió de la Carrerola amb l’àrea industrial de La Freixneda podrien acabar en unes setmanes. En concret, i segons va subratllar el seu alcalde, Antonio Algueró, les obres estan molt avançades i “esperem que per Setmana Santa estiguin acabades”, sempre que el temps meteorològic ho permitixque”. Les obres han consistit en la unió de l’àrea industrial amb lo municipi i també en lo soterrament de les instal·lacions d’aigua i electricitat al seu pas.

En estos moments, la zona industrial de La Freixneda té una capacitat d’entre 14.000 i 16.000 metres quadrats i està repartida en onze parcel·les. Algueró va assenyalar que “la nostra pretensió no ere fer un polígon molt gran”, però que tingués espai suficient perquè les empreses que ara estan ubicades a la localitat poguessin traslladar-se fins a l’àrea industrial, on tindrien uns espais òptims per exercir les seues professions.

Així mateix, lo polígon de La Fresneda també va néixer amb la finalitat de “evitar sorolls” al casc antic del municipi i, com no, posar al servei de qui ho necessito metres quadrats perquè “pugue construir la seua empresa i generar ocupació, que és lo que necessitem tots”. Actualment, l’àrea industrial de La Freixneda compte amb tres parcel·les lliures. La resta ja han estat venudes per començar a treballar o ja s’està treballant.

Més informació: |