Nova campanya de revisió mamària per a les dones de 45 anys

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 31 de maig de 2011 .
Etiquetes: ,

Les dones de Morella que compleixen enguany 45 anys han rebut una carta de la Conselleria de Sanitat per a realitzar-se la revisió mamària el proper 1 de juny a la Unitat de Càncer de l’Hospital Comarcal de Vinaròs. Per a facilitar al màxim estes revisions, l’Ajuntament de Morella haguera habilitat un autobús gratuït per a totes aquelles dones que vulgueren desplaçar-se. Com es un nombre molt reduït de dones les que es realitzen la revisió per primera vegada, es suficient amb el servei de taxi.

El programa de prevenció de càncer de mama de la Comunitat Valenciana contempla la resta de revisions per als mesos de la tardor, sol ser tots els anys durant el més d’octubre. Les dones d’entre 45 i 69 anys rebran una carta als seus domicilis on es informarà del dia de la revisió. L’ajuntament, com els anys anteriors, habilitarà servei d’autobús gratuït per a totes aquelles dones que ho sol·liciten.

Detectar un càncer de mama com més prompte millor, augmenta les possibilitats d’èxit en el tractament. Per això, periòdicament, les dones han de sotmetre’s a estes revisions, per a comprovar que no hi ha cap problema. La regidora Malú Blasco, recalca, que el “important per a l’Ajuntament, són les persones i, en este cas, apostem per les dones. Des d’ací, estem sensibilitzats amb este tema i proporcionem tota la informació i els mitjans que siguen necessaris”.

Per a més informació, per a canviar el dia de la visita o per a poder disfrutar del servei gratuït de taxi, els pacients podran apuntar-se en les Oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Morella, en l’àrea d’Infodona.

Més informació: |