Queretes ja té el solar preparat on s’aixecarà el nou consultori mèdic


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Queretes
» dijous, 31 de març de 2011

Queretes ja té a punt lo solar on s’aixecarà el futur consultori mèdic del poble. En concret, estes noves instal·lacions aniran a una parcel·la que està just a sota del camp de futbol i a la vora mateixa dels jardins de la Corona d’Aragó i del Recinte Firal. Segons va destacar l’alcalde de Queretes, Adrià Portolés, les instal·lacions comptaran amb una planta baixa que tindrà dos grans equipaments separats per un passadís sense sostre. A una banda hi anirà el consultori mèdic, i l’altre espai està previst, en un principi, com a casa de jubilats.

A la vegada, este nou edifici també tindrà una planta a sobre, just damunt de la sala prevista per a la gent gran. Esta tindrà un ús polivalent i d’allí en podran eixir de dos a tres sales que anirien per a ús de les associacions de Queretes. Estos equipaments, que ja tenen lo projecte aprovat, estaran ubicats en un espai privilegiat. A la vegada, hi haurà dos formes d’accedir-hi. A la planta baixa s’accedirà pel mateix recinte dels jardins, mentre que a la primera planta s’entrarà pels mateixos accessos que hi ha al camp de futbol.

Portolés va concretar que amb lo pas dels anys, l’actual consultori mèdic de Queretes “ha quedat desfasat. Però aquest projecte també té un altre motiu, ja que les gestions que s’han de fer a l’ajuntament, ara mateix se fan a un segon pis. Per tant, voldríem traslladar les oficines a l’antic edifici del consultori i facilitar així les coses al poble de Queretes”. Este trasllat vindrie condicionat per la posada en marxa dels nous equipaments que es començaran a fer a l’emplaçament dels jardins i del camp de futbol.

Més informació: |