El pivotatge del túnel del Parador finalitza en la part interior de la muralla



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 1 d’abril de 2011

Els treballs de construcció del Parador de Turisme de Morella continuen en marxa. Després d’uns mesos d’obres, ja s’ha finalitzat el pivotatge en la part interior de la muralla i s’ha traslladat la maquinària. L’edil d’obres, Rhamsés Ripollés, destaca “el compliment dels terminis de l’obra i de tots els plans acordats amb Ferrovial”.

El regidor afirma que “estem davant d’un procés llarg i costós, però en el que veiem com a dia a dia s’avança en una infraestructura que serà clau per al desenvolupament econòmic de la comarca”.

Una vegada finalitzats els treballs de pivotatge en la zona interior de la muralla, l’empresa Ferrovial ha traslladat la maquinària. Ara, l’actuació es centrarà en el micropivotatge horitzontal des de la zona d’entrada del túnel. Aquest procés durarà un mes aproximadament. Després, l’última fase consistirà en l’abuidament de terra, que donarà forma al túnel. Tot aquest procediment es realitzarà des de la zona del Passeig de l’Alameda.

A pesar de l’espectacularitat de l’obra, esta no ha afectat ni a les visites turístiques del castell ni al funcionament habitual de la guarderia. A més, una vegada finalitzats els treballs en la part interior de la muralla, es retirarà tot el material que es troba als peus del castell.

» VÍDEO: Acaba el pivotatge de l’interior del Parador

Més informació: |