El 5è Concurs de Fotografia i Narrativa de la Taula del Sénia es dedicarà als personatges populars


comarquesnord.cat, Vinaròs
» dissabte, 2 d’abril de 2011

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha convocat la 5ena edició dels Premis de Fotografia i de Narrativa, un concurs que repartirà 2.600 euros en premis. Lo tema obligatori i comú triat a esta nova edició dels premis ha estat “personatges populars d’este territori (Taula del Sénia)” i tots los treballs que aspiren a qualsevol d’estos premis hauran de ser originals i inèdits. A més, ningú podrà presentar més d’un treball a cap dels dos concursos.

Pel que fa als Premis de Fotografia, les obres que aspiren a concurs hauran de presentar-se en un format paper d’una mida de 22 x 30 centímetres, podent ser tant en color com en blanc i negre. Les fotografies se poden complementar en format digital. A més, al darrere de cada fotografia haurà de constar el nom del municipi on s’ha fet. Se presentaran sense firmar, amb lema o pseudònim, i la col·lecció de fotos haurà de ser de cinc a deu fotografies.

La col·lecció de fotografies que vulgue aspirar a concurs també haurà d’anar acompanyada d’un sobre tancat, a l’exterior del qual ha de constar el lema i el premi al que aspire, i dintre, lo nom i els cognoms, DNI i l’adreça i telèfon de l’autor/a. Un cop triats los guanyadors, hauran de presentar les fotografies en format digital. Los treballs premiats no se retornaran. Així mateix, l’organització es pot quedar una fotografia de cada treball presentat no premiat, que podrà utilitzar lliurement. La millor col·lecció rebrà 1.000 euros. També hi haurà un accèssit de 300 euros.

Pel que fa al premi d’obres literàries de narrativa, estes hauran d’estar escrites en català/valencià i a màquina, a doble espai, en fulls DIN-A4, i presentades sense signar, amb un lema o pseudònim, i acompanyades d’un sobre tancat, a l’exterior del qual ha de constar el lema i el premi a que aspire, i dintre, el nom i cognoms, DNI i l’adreça i telèfon de l’autor/a. Los treballs s’hauran de presentar per triplicat. Lo millor treball rebrà 1.000 euros i hi haurà un accèssit de 300 euros.

Lo termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 29 de juliol de 2011 a les 14 hores. Tots los treballs s’hauran de fer arribar a l’Oficina de la Mancomunitat de la Taula del Sénia; a la plaça Sant Antoni s/n, 2n; 12500 VINARÒS. Qualsevol consulta es pot fer al telèfon 964.459517. Los Jurats dels premis estaran formats per membres de la Mancomunitat, representants de patrocinadors i experts en cadascun dels temes.

Més informació: | |