Els xiquets de Morella planten el seu arbre al Camí de Sant Vicent



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 2 d’abril de 2011

Morella celebra avui el tradicional dia de l’arbre. Uns 50 xiquets han sigut els protagonistes de la jornada, al contribuir a la millora del Camí de Sant Vicent amb les seues plantacions. La regidora d’educació, Palmira Mestre, destaca “la importància que té conscienciar als més xicotets en matèria ecològica i medi ambient”. A més, afirma que “és molt rellevant que estos coneixements els adquirisquen d’una forma lúdica i participativa”.

Cada any que s’ha dut a terme aquesta jornada, s’ha fet en un lloc distint. La passada edició es va celebrar al Camí de Santa Llúcia, que s’havia renovat en aquell temps. Ara, també s’ha triat un camí rehabilitat fa poc més d’un any, per a millorar-ho. La proximitat d’aquestes zones amb el nucli urbà fa que els menuts puguen realitzar el seguiment de l’evolució del seu arbre. La regidora també destaca que “esta activitat ajuda a millorar el passeig, incrementant la seua zona verda”.

Els arbres que s’han plantat són grèvols, carrasques, pins i roures, tots autòctons. Abans d’iniciar els treballs, els joves han rebut una xarrada formativa, per a conéixer la importància històrica del lloc en el què poden veure créixer els seus arbres i per a saber com plantar-los.

Mestre també ha volgut agrair “l’esforç d’organització i coordinació de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, que han tornat a entregar-se perquè siga un èxit”. Uns cinquanta pares han acompanyat als menuts en aquest dia.

» El dia de l’arbre a Morella

Més informació: | |