El líder es passeja pel Serrito

comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 3 d’abril de 2011

El Peníscola, líder de la 2a Regional Grup 1, donava un pas endavant en la seua lluita per ascendir a 1a Regional, derrotant amb comoditat per 0-4 al Vilafranca al Camp Municipal del Serrito. Els vilafranquins no van poder plantar cara en cap moment al Peníscola, que al descans ja tenia al marcador el 0-4 final.

Un Vilafranca molt jove no va poder fer res davant d’un Peníscola molt superior que va finiquitar totalment el partit a la primera part, aconseguint anar-se’n al descans amb un contundent 0-4 al marcador. Al principi i encara amb el 0-0, el Vilafranca va tenir les seues opcions de perforar la porteria del Peníscola amb una acció de Jordi i un xut desviat de Román. El Vilafranca intentava posar nerviós al Peníscola, encara que els visitant ràpidament sentenciarien l’encontre. El primer gol del Peníscola arribaría al minut 13 i amb el 0-1 al marcador, les opcions vilafranquines al partit s’esfumarien per complet. El Peníscola aconseguia el 0-2 al minut 21 i el 0-3 i 0-4 als minuts 33 i 37 sentenciarien totalment el partit i feien presagiar una golejada d’escàndol.

A la segona part, el Vilafranca aconseguiria que el joc s’equilibrara un poc, a la vista de que equilibrar el resultat era un fet impossible. El Vilafranca, continua al lloc 15è de la classificació i li costa moltissim fer gols, tant que porta actualment 3 mesos sense marcar al Camp del Serrito. El Peníscola a la segona part va baixar moltissim el ritme del seu joc, encara que va disposar de varies oportunitats, entre elles un baló al pal. El Peníscola amb aquesta important victòria es consolida com a primer classificat amb 61 punts, els mateixos que el segon, l’Sporting de Benicarló. A la tercera plaça es troba el Morella amb 60 punts.