El PP desvetllarà tots els candidats comarcals per al 22-M aquest dissabte


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Els Ports
» dimarts, 5 d’abril de 2011

Aquest dissabte, 9 d’abril, tindrà lloc a la Casa Ciurana de Morella a partir de les 11.00 hores del matí la presentació de tots els candidats a l’alcaldia de la comarca dels Ports pel Partit Popular de cara a les properes eleccions del 22-M. En l’acte, tal i com avança la convocatòria que s’ha fet per les xarxes socials, “tindrem la presència de diferents personalitats locals, provincial i regional”, entre les que podria estar el propi Francesc Camps, segons apunten algunes veus.

A l’espera de la confirmació definitiva, tot són especulacions sobre els candidats. El que sí pareix estar segur que repetiran valors segurs del partit com Alfredo Querol a La Todolella, Manuel Milian a Sorita o Álvar Ferrer a Portell, on el PP ha guanyat sense cap problema els darrers comicis. A Cintorres el cap de llista popular serà Víctor Climent, actual regidor al consistori, el que ja s’ha confirmat de forma oficial.

Les dos localitats més grans de la comarca són les que presenten més incògnites, encara que tot apunta a que serà Guillermo Sangüesa qui s’enfrontarà a Ximo Puig després d’haver sigut el portaveu popular a l’Ajuntament de Morella durant els darrers quatre anys. El secret més ben guardat és el candidat per Vilafranca, que podria enfrontar-se a fins a altres tres candidats si finalment hi ha participació d’Esquerra Unida i de la Plataforma per Vilafranca-Compromís.

Més informació: | |