Els premiats en el 2on concurs literari de la Fundació Rei Jaume I viatgen a Aragó


comarquesnord.cat, Vinaròs
» dimarts, 5 d’abril de 2011

Els dies 7 i 8 d’abril els alumnes de 6è de primària dels centres escolars dels municipis del Territori del Sénia, amb motiu de la 2ª edició del Concurs literari organitzat per la Fundació Rei Jaume I, fan un viatge a Saragossa i Alcanyis, acompanyats dels seus professors o tutors, gràcies al patrocini de la Fundació Rei Jaume I.

La 1ª edició del concurs va ser sobre el Medi ambient i el premi corresponent una visita al Parc Nacional de Doñana i al seu entorn per als alumnes guanyadors i un acompanyant (professor o tutor).

Com la 1ª edició va ser tot un èxit tant per als alumnes com per als professors i/o tutors, enguany s’ha tornat a fer la 2ª edició i el tema ha segut l’Esport. Els alumnes s’han esforçat en fer uns bons treballs per a poder guanyar i el premi és un viatge a Aragó anant a visitar instal·lacions esportives a Zaragoza i a Alcañiz com: Estadi la Romareda, Centro Aragonés del Deporte, Parque del Agua, Televisión de Aragón, y Motorland.

A la 2ª edició del concurs han participat un total de 30 centres dels municipis del Territori del Sénia dels següents pobles: Alcanar (2), Benicarló (5), Beseit (1), Càlig (1), Canet lo Roig (1), Cervera del Maestre (1), La Galera (1), Godall (1), La Jana (1), Mas de Barberans (1), Morella (1), Pena-roja de Tastavins (1), Pobla de Benifassà, la (1), Rossell (1), Sant Carles de la Ràpita (2), Santa Bàrbara (1), La Sénia (1), Traiguera (1), Ulldecona (1), Vall-de-roures (1) i Vinaròs (4).

Més informació: | | | | | |