Francesc Camps ve a Morella aquest cap de setmana

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 5 d'abril de 2011 .
Etiquetes: , ,

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, president de la Generalitat i candidat a la reelecció visitarà aquest cap de setmana la ciutat de Morellaamb motiu de la presentació dels candidats populars del partit judicial de Morella, tal i com avançava comarquesnord.cat aquesta setmana. L’acte, programat per a les onze del matí a la Casa Ciurana, tindrà a més la presència de nombrosos dirigents autonòmics, provincials i locals del partit.

La visita de Camps arriba en un moment en que tot fa preveure que serà reelegit com a President de la Generalitat Valenciana en els comicis autonòmics del 22-M, però que no té a la comarca dels Ports la popularitat de la que gaudeix arreu de la Comunitat degut, entre altres, al qüestionat tall de les emissions de TV3, canal autonòmic que no es veu a Morella des de fa quasi un any i que també ha estat censurat arreu de la Comunitat més recentment.

Els alcaldables pel PP ja anunciats oficialment són Víctor Climent per Cintorres, actual regidor al consistori. A ben segur repetiran Alfredo Querol a La Todolella, Àlvar Ferrer a Portell o Manuel Milian a Sorita. Vilafranca encara és una incògnita així com Morella, on tot apunta a que Guillermo Sangüesa serà qui s’enfronte a Ximo Puig en aquesta ocasió.

Més informació: | |