L’IES Vilafranca anuncia les proves d’accés als cicles formatius 2011


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 7 d’abril de 2011

L’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca ha anunciat l’apertura del termini per inscriure’s a les proves d’accés als cicles formatius 2011. Els alumnes que desitgen realitzar un cicle formatiu de grau mitjà i que no tinguen la titulació adient (ESO, FP1 o equivalent), poden presentar-se a unes proves de cultura general que li permetran accedir als cicles formatius. Aquestes proves estan regulades per la Generalitat Valenciana.

Les proves d’accés tindran lloc el dia 17 de juny i per presentar-se caldrà complir una sèrie de requisits. Els cicles formatius que s’ofereixen a Vilafranca son el de Gestió Administrativa i s’està a l’espera de que la Conselleria autoritze un altre d’atenció sociosanitària. Als darrers cursos, el cicle de Gestió Administrativa està comptant amb una important quantitat d’alumnes. Alguns d’ells i elles s’estant podent obrir un camí professional, gràcies a aquestos cicles.

En matèria d’objectius, els aspirants hauran d’acreditar els coneixements i habilitats suficients per a cursar amb aprofitament dites ensenyances i el nivell exigible serà el corresponent al de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). Les proves tenent també algunes particularitats, ja que en la part cientifico-matemàtica, estaran exempts els qui tinguen una experiència laboral que, com a mínm, equivalga a un any a jornada completa.

Tots els interessats podran trobar més informació a la Secretaría del propi Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca de 9 a 14 hores o cridant per telèfon al número 964441462. També a la pàgina web intercentres.edu.gva.es/iesvilafranca. Es recorda que el termini d’inscripció conclou el dia 18 d’Abril.

Més informació: | |